“Samen hakken we knopen door, bedenken we oplossingen en creëren we een aanbod dat écht bij je past.”

In 1 dagdeel jouw fundament helder

Een dagdeel 1-op-1 met mij werken aan een stevig fundament voor jouw bedrijf, zodat je straks in 1 zucht kan vertellen wat je precies doet en voor wie, waardoor alles makkelijker gaat in je bedrijf!

 

Ben jij dit?

Het lukt je niet om in je eentje knopen door te hakken over het fundament voor je bedrijf. Je blijft maar twijfelen over je doelgroep en je aanbod.

Je durft nog niet de prijzen te vragen die bijdragen aan de financiële zekerheid  waar je naar verlangt.

Je volgt online trainingen, gratis masterclasses en challenges, maar blijft elke keer zitten met de vraag: ‘Maar hoe pas ik dit nu toe op MIJN bedrijf…?’

Je voelt gewoon dat bepaalde elementen binnen je bedrijf nog niet helemaal kloppen.  En je merkt ook dat je doelgroep nog weinig interesse heeft of je hebt wel klanten, maar wordt er zelf nog niet blij van.

Je zit nog in de opstartfase  van je bedrijf en hebt behoefte aan iemand die helpt aan richting en strategische ideeen, zodat je daarna gemakkelijker knopen kunt doorhakken

Hoe fijn zou het zijn als iemand met ervaring je aan de hand neemt? Samenwerken met iemand die jou en je struggles als moeder begrijpt. Iemand die je stap voor stap door middel van oefeningen helpt om gestructureerd een super stevig fundament voor jouw eigen bedrijf op te zetten. Op jouw voorwaarden, met jouw talenten en valkuilen in het vizier. Zodat jij dat niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken en geen tijd en geld verspilt aan zelf het wiel uitvinden! 

Full focus op jou

Ik help je 1 op 1 en begeleid je echt specifiek in het kickstarten van JOUW bedrijf. Gebaseerd op jouw talenten, valkuilen, kennis en voorwaarden. Dus geen algemene online training en geen overwhelm aan info!

In 1 live-dag

Efficient en kort in een halve dag bepalen we het fundament voor jouw bedrijf. Zo houd je tijd over voor het werken aan je aanbod, wat straks ook een stuk gemakkelijker gaat!

Op jouw voorwaarden

Samen bouwen we jouw bedrijf passend bij jouw voorwaarden. Op een slimme manier, zodat je geen 60 uur in de week hoeft te knallen.

Testimonial

“Wat wil ik? Een van de meest logische vragen die je stelt als je begint met ondernemen. Wat vaak begint met iets algemeens, ga je steeds meer een richting op. Alleen niet altijd volledig geleid door jezelf, maar ook door invloed vanaf buitenaf. Wat doen de andere concullega’s, wat zie ik nu voorbij komen en lijkt populair? Samen met Sanne hebben we al het oude even losgelaten. Met een frisse blik gekeken naar wat wil ik? Wie ben ik? En wat past bij mij? Resultaat: een aanbod waar ik achter sta, doelgroep waar ik mij thuis bij voel en werkomstandigheden die bij mijn leven nu passen. Stiekem alles wat ik diep van binnen wel wist maar wat er niet goed uit kwam. Sanne heeft me op een fijne, gestructureerde manier geholpen om dit eruit te krijgen.

Bianca van der Kaay

Testimonial

Het strugglen tussen het moederschap en het runnen van mijn eigen bedrijf zorgde ervoor dat ik mij regelmatig uitgeblust voelde. Twee kids waarvan één van 3 die regelmatig ziek is (jeugdastma) en één van 6 groot brengen is ook een hele mooie en grote verantwoordelijkheid.

Omdat Sanne en moeder is en een supercoach, had ik er veel vertrouwen in dat zij mij kon helpen. Want dit moest echt anders.

Tijdens de SPARK-day heeft Sanne echt mijn ogen geopend. Ik mag mijn belemmerende overtuigingen los laten. Zoals je moet een breed aanbod hebben om je klanten te kunnen helpen. En een grote doelgroep zorgt voor meer klanten.

Samen keken we naar wat ik het leukste vind om te doen en daar hebben we een super aanbod voor mijn ideale klant van gemaakt. Door Sanne’s creative manier van denken, onderscheid ik mij nu beter van mijn concurrenten. En ik kan nu makkelijk zeggen wat ik doe en voor wie.

Ik deed allerhande secretariële en website klussen, wat mij veel headspace koste. Nu heb ik een mooi fundament van waaruit ik gestructureerd te werk kan gaan. Dit zorgt voor meer rust, waardoor ik in mijn dagelijkse leven als moeder en in mijn bedrijf het meest tot mijn recht kom. En dus veel meer plezier beleef!

Momenteel zit ik in het Full Firestarter traject van Sanne. En wat is dat gaaf zeg! Ik zie mijn bedrijf voor mijn ogen geprofesionaliseerd worden. Het plaatje dat ik in mijn hoofd had van een ideaal leven, wordt nu werkelijkheid!

Ilse Spaan

In 1 dag het fundament van jouw bedrijf helder

Zou het niet super fijn zijn als je in 1 dag een hele hoop helderheid zou kunnen scheppen? Als je samen zou kunnen sparren en knopen zou kunnen doorhakken voor jouw bedrijf? Zodat:

 

Je opeens super veel inspiratie voelt opborrelen voor Instagram posts, websiteteksten en andere marketingcontent

Je nooit meer onzeker hoeft te stotteren wat je zo ongeveer doet, maar in 1 adem kunt vertellen wat je doet en voor wie

Je zelfverzekerd bent over je aanbod en je prijzen en ook echt voelt dat het ‘klopt’, waardoor je meer rust ervaart

Je een simpel en goed geprijsd aanbod hebt dat past bij jouw omzetdoelstelling en aantal uren dat je wilt werken

Je de eerste stap hebt gezet naar een kloppend plaatje waar je trots op kunt zijn!

Over mij

Hi, ik ben Sanne! En als multipassionate heb ik al veel verschillende dromen gerealiseerd in mijn leven.

Van het wonen op een woonboot, tot het produceren van mijn eigen sieradenlijn op Bali; Ik sta er bij vrienden en familie om bekend, dat nieuwe ideeën bij mij nooit lang slechts ideeën blijven. Mijn webshop heb ik met heel beperkt budget in een paar weken zelf opgebouwd en draaide al meteen goed. Ook mijn Image Consultancy bedrijf stond binnen no time en als freelance projectmanager in de event branche heb ik eigenlijk altijd wel werk gehad.

Toch liep het lang niet altijd geweldig. Ik heb ook zeker gemerkt wat niet werkt en niet ieder idee wat ik uitvoerde bleek helemaal mijn ding. Toen ik moeder werd, had ik behoefte aan een duurzaam en simpel bedrijf waarin ik mijn potentie kon benutten. Met behulp van verschillende business coaches zette ik snel grote stappen. Veel sneller dan me alleen gelukt zou zijn. Ook Human Design bracht me enorme eye-openers die me verder hielpen.

Wat ik zeker weet is dat het opzetten van nieuwe initiatieven en bedrijven hetgene is waar ik écht heel blij van wordt. Het creatieve en commerciële proces vind ik geweldig en ook het ondernemerschap zelf heb ik inmiddels aardig in de vingers. Ik vind het heerlijk om mijn eigen koers te varen, mijn creativiteit te kunnen gebruiken, mijn eigen dagen in te delen en mijn eigen verkopen te realiseren.

In 2021 besloot ik daarom MIJN nieuwste droom te verwezenlijken en andere moeders met een ondernemersdroom te gaan helpen om een bedrijf op te zetten. Ik gun namelijk jou ook het trotse gevoel, de vrijheid en de voldoening van het hebben van je eigen bedrijf, zonder dat je het gevoel hebt dat je je gezin tekort doet!

 

Praktische info

Duur:

4,5 uur inclusief lunch break van 45 min. (10.30 tot 15.00 uur)

Beschikbaarheid:

Ik heb 3 plekjes per maand beschikbaar voor een Spark-Day. Deze vinden plaats op woensdag of donderdag (in overleg). Ik selecteer 3 mensen op basis van de aanmeldingen nadat we elkaar telefonisch even hebben gesproken.

 

Locatie:

Speciaal voor jouw SPARK-day boek ik een fijne locatie in de natuur, waar je echt even los kunt komen van je dagelijkse werkzaamheden. Met een fijne sfeer, een lekkere lunch, snacks en drankjes, wordt het niet alleen een productieve dag, maar ook een cadeautje voor jezelf.

 

Investering:

€849,- ex BTW 
Inclusief: Lunch & snacks. Parkeren is gratis voor de deur.

Wanneer je daarna in het Full Firestarter Traject wilt doorstromen, krijg je deze €849,- korting op het Full Firestarter Traject (en vervalt de SPARK-day in het traject)

 

Voorbereiding:

Uiterlijk een week van tevoren krijg je van mij een mail met praktische info en wat huiswerk ter voorbereiding.

 

 

Wanneer is mijn SPARK-day iets voor jou?

Als je droomt van je eigen bedrijf naast jouw rol als moeder én al een idee hebt wat je wilt gaan doen

Als je niet zomaar een commercieel idee wilt uitvoeren, maar écht een duurzaam bedrijf wilt opbouwen dat bij jou past

Als je klaar bent met maar zelf een beetje aanrommelen

Als je echt bereid bent om keuzes te maken, knopen door te hakken, afscheid te nemen van ideeen en openstaat voor nieuwe ideeen.

Als je al een bedrijf hebt, maar voelt dat je voorwaarden zijn veranderd en je je bedrijf hierop wilt aanpassen

Wanneer is mijn SPARK-day niks voor jou?

Deze dag is niet geschikt voor jou als je nog heel weinig zelfkennis hebt of nog geen idee hebt welke kant je op wilt. Het is een intensieve dag met natuurlijk maar beperkte tijd, dus het is handig als je al wel een aantal dingen voor jezelf hebt bepaald. Je krijgt sowieso van tevoren nog wat huiswerk toegestuurd met oefeningen die je ook gaan helpen om dit scherp te krijgen, zodat je goed voorbereid bent op de dag. Als je niet bereid bent om keuzes te maken of om dingen anders te doen, is deze dag ook niet geschikt voor jou. Onthoud: Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Stel je dus open voor nieuwe input!