Klopt jouw ‘plaatje’ niet meer bij wie je bent als ondernemer? Vind je jouw content, en die van de gemiddelde online ondernemer, maar saai en merk je dat het je ervan weerhoudt om zichtbaar te zijn? Ben jij het type ‘zelf doen’, maar switch je wekelijks van stijl? In mijn Create Your Brand traject creëer je zelf, samen met mij in 2,5 maand tijd een betekenisvolle én lekkere branding voor jouw bedrijf, waarmee je niet alleen opvalt, maar ook blijft plakken in het hoofd van jouw ideale klant. En omdat een toffe branding alleen werkt als je ‘m ook toepast, leer ik je precies hoe je hier vervolgens consistente content mee maakt!

 

Sanne Verra

'Een duidelijke branding geeft een trots gevoel, rust in je hoofd én het scheelt bakken met tijd'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stel je eens voor wat een opvallende, bij jou passende branding voor je kan doen…

 

 • Hoe trots je zou zijn en wat voor zelfvertrouwen boost je zou krijgen als je een herkenbare en mooie Instagram feed zou hebben waar je complimenten op krijgt?

 • Hoeveel tijd het je zou opleveren als je een duidelijke contentstrategie zou hebben en vaste unieke templates?

 • Hoeveel flexibiliteit het je zou opleveren als je altijd en overal je eigen content kunt maken, zonder in te leveren op professionaliteit?

 • Hoeveel rust je zou ervaren in je hoofd als je niet de hele dag bezig bent met wat je nu weer moet posten?

 • Hoeveel lievelingsklanten je zou aantrekken met een professionele visual brand identity die precíes jou uitstraalt?

 • Hoeveel plezier het je zou opleveren als je in een handomdraai je eigen on-brand content kunt maken?

'Ik blijf steeds kijken naar mijn mooie insta-feed nu en voel meer zelfvertrouwen om online zichtbaar te zijn'

Angelique Aniba – Toetjee

Val op & blijf plakken!

Jij begrijpt dat als je als ondernemer kwaliteit levert, je ook kwaliteit moet uitstralen. Anders doet jouw ‘plaatje’ afbreuk aan je aanbod. Super zonde, want zo gaan je concurrenten er met jouw klanten vandoor. Om eruit te springen, moet je écht opvallen

In dit traject gaan we daarom niet zomaar aan de slag met wat kleuren en lettertypes en we beginnen ook niet met een moodboard op Pinterest.

We bouwen vanuit een stevig fundament en een uniek creatief concept, zodat je een visual branding creëert die je niet alleen supertrots maakt, maar ook het zelfvertrouwen geeft om jezelf echt als expert te positioneren. Want dat ben je verdorie toch waard?!

Fijne bijkomstigheid is dat dit je bakken met tijd gaat schelen. Niet meer uren klooien in Canva of twijfelen over de insteek van je teksten. Het is straks 100% helder waar jij van bent!

Vervolgens leer ik je stap voor stap hoe je zelf snel en efficiënt toffe on brand posts en video’s kunt maken in Canva aan de hand van mijn tutorials, zodat je jouw branding ook écht gaat gebruiken.

 

Visual brand identity cursus

Wat gaan we doen?

 1: JOUW UNIEKE MIX

We bepalen jouw fundament, jouw onderscheidend vermogen. Wat maakt jou uniek, wat is typisch jij? Aan de hand van oefeningen gaan we dát boven water krijgen. Onmisbaar, maar een vaak vergeten stap bij het creeeren van een authentieke branding!

2: JOUW MERK
Ook jouw merk gaan we uiteraard in kaart brengen. Wat zijn jouw merkwaarden? Hoe positioneer je jouw bedrijf, wie is jouw lievelingsklant en wat wil je uitstralen als merk?

3: JOUW CONCEPT

Met een lekker sausje wordt alles beter, toch? We gaan dus op zoek naar jouw eigen persoonlijke sausje om jouw content écht opvallend en uniek te maken! Kom je er alleen niet uit? Dan brainstormen ik uiteraard met je mee!

4: JOUW VISUAL IDENTITY

Tijd om alles wat je hebt opgeschreven nu te vertalen naar beeld! Ik vertel je alles over het effect van kleur, lettertypes en vormen, zodat je de juiste tools hebt om de visuele identiteit van je merk in beeld te vangen. Ik leer je aan de hand van video’s om dit gemakkelijk in Canva te doen! Resultaat? Jouw eigen unieke brandsheet!

5: ON-BRAND CONTENT

Nu je branding staat is het tijd om toffe content te maken! Social posts, stories, e-books, presentaties of een salespage! Alles komt aan bod! Bovendien krijg je mijn persoonlijke feedback, als je dat wilt én je kunt je designs delen met de groep.

6: SNEL EN CONSISTENT CREEEREN

Hopelijk ben je nu blij met de designs die je gemaakt hebt! Tijd om de boel zo efficient mogelijk in te richten, zodat het maken van content easy peasy gaat! Ik laat je zien hoe je het overzicht bewaart in Canva en gebruik maakt van handige sjablonen en functies die ontwerpen nóg makkelijker maken. Ook deel ik mijn contentstrategie met je, waarmee ik super consistent zichtbaar ben in weinig tijd.

 

 

Blije deelnemers

mooie insta feed
visual brand identity
visual brand identity cursus

Wat krijg je allemaal?

 Als je nog niet bent afgehaakt, dan vraag je je waarschijnlijk af wat dit programma kost. 

  • Een heel jaar lang toegang tot mijn online leeromgeving vol up-to-date instructievideo’s, uitleg en oefeningen
  • Toegang tot mijn online academy met 6 modules
  • Inclusief handige checklists en werkbladen
  • 3 live 1:1 sessies met mij via zoom waarin we live kunnen brainstormen en je mij vragen kunt stellen
  • Gedurende de 10 weken persoonlijke feedback van mij op jouw brandsheet en designs via Canva en met behulp van feedback video’s
  • Nu met GRATIS bonusmodule: On-brand Reels maken in Canva t.w.v. €149,-

  Investering: €799 ex BTW

  Canva tips

  NOG EVEN DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

  Zélf de touwtjes in handen

  De voordelen van een online programma én 1:1 begeleiding betekent in je eigen tijd de modules bekijken en opdrachten doen én feedback krijgen van mij tijdens de implementatie. Bovendien leer je met dit programma om zélf content te maken. Dit maakt je als ondernemer flexibel en minder afhankelijk van bijvoorbeeld een grafisch ontwerper.

  Persoonlijke feedback

  Vind je het fijn als ik mee kijk naar jouw brandsheet en jouw designs? Geen probleem! Je deelt jouw ontwerpen gemakkelijk met mij in Canva. Hier geef ik feedback of doe ik suggesties voor aanpassingen. Zo sta je er dus niet alleen voor. 

  Een stok achter de deur

  Vind je het lastig om online programma’s af te ronden? Mis je de stok achter de deur? Niet bij dit programma! Doordat ik met je mee denk en je brandsheet en designs bekijk, zul je ervaren dat je een stok achter de deur hebt. En ik te lang radiostilte van je krijg, krijg je gewoon een DM van mij via Insta: ‘Hé, hoe gaat t bij jou?’

  Praktisch vanuit het juiste fundament

  Een losse Canva cursus is natuurlijk snel gevonden. Maar hoe zorg je ervoor dat de ontwerpen ook echt JOU uitstralen? Dat doen we door eerst uitgebreid stil te staan bij het fundament van je bedrijf in dit programma. Niet zomaar mooie plaatjes maken, maar écht kloppende plaatjes! 

  NA DIT PROGRAMMA…

  Heb je een onderscheidend concept waarmee jezelf onderscheidend en op authentieke wijze professioneel kunt laten zien om jouw online zichtbaarheid te vergroten

  Weet je hoe je jouw branding optimaal kunt inzetten, zodat je professionaliteit uitstraalt, vertrouwen wekt én jouw lievelingsklant aantrekt.

  Kun je efficient en snel visuele on brand content maken met behulp van Canva. Je weet hoe je een professioneel, consistent beeld neer zet volgens jouw eigen contentstrategie dat past bij jouw merk.

  Voel je je trots op jouw visuele brand identity, laat je enthousiast overal jouw mooie insta feed zien en ben je weer met plezier en zelfvertrouwen zichtbaar!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  OVER MIJ

  Hi, ik ben Sanne! En als multipassionate heb ik al veel verschillende dromen gerealiseerd in mijn leven.

  Van het wonen op een woonboot, tot het produceren van mijn eigen sieradenlijn op Bali; Ik sta er bij vrienden en familie om bekend, dat nieuwe ideeën bij mij nooit lang slechts ideeën blijven. Mijn webshop heb ik met heel beperkt budget in een paar weken zelf opgebouwd en draaide al meteen goed. Ook mijn Image Consultancy bedrijf stond binnen no time en als freelance projectmanager in de event branche heb ik eigenlijk altijd wel werk gehad.

  Toch liep het lang niet altijd geweldig. Ik heb ook zeker gemerkt wat niet werkt en niet ieder idee wat ik uitvoerde bleek helemaal mijn ding. Toen ik moeder werd, had ik behoefte aan een duurzaam en simpel bedrijf waarin ik mijn potentie kon benutten. Met behulp van verschillende business coaches zette ik snel grote stappen. Veel sneller dan me alleen gelukt zou zijn. Ook Human Design bracht me enorme eye-openers die me verder hielpen.

  Wat ik zeker weet is dat het opzetten van nieuwe initiatieven en bedrijven hetgene is waar ik écht heel blij van wordt. Het creatieve en commerciële proces vind ik geweldig en ook het ondernemerschap zelf heb ik inmiddels aardig in de vingers. Ik vind het heerlijk om mijn eigen koers te varen, mijn creativiteit te kunnen gebruiken, mijn eigen dagen in te delen en mijn eigen verkopen te realiseren.

  In 2021 besloot ik daarom MIJN nieuwste droom te verwezenlijken en andere ondernemers te gaan helpen om hun expertise in de spotlights te zetten en écht maximaal tot hun recht te komen. Ik gun namelijk jou ook het trotse gevoel, de vrijheid en de voldoening van het hebben van je eigen bedrijf, inclusief mooie, unieke branding!

   

  Veel gestelde vragen

  Voor wie is dit programma bedoeld?

  Voor online kennis/skills ondernemers die Instagram als belangrijk marketing kanaal zien, maar nu niet of nauwelijks zichtbaar zijn, omdat ze moeite hebben met het creëren van visuele content. Óf omdat ze de skills niet hebben óf omdat ze geen knopen kunnen doorhakken over hun branding.

  Ik ben nog niet echt begonnen met mijn bedrijf. Is dit traject dan voor mij?

  Ook als je aan het begin van je bedrijf staat, is dit traject voor jou. Juist dan is het belangrijk om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Het is wel handig om te weten wat je voor dienst wilt gaan aanbieden en wie je lievelingsklant is. Een echt concreet aanbod hoef je nog niet te hebben.

  Hoe werkt het nou precies?

   Het programma duurt 6 weken. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe module met daarin oefeningen en uitlegvideo’s vol Canva tips. Daarnaast plannen we iedere 2 weken (dus in totaal 3 keer) een Q&A waarin je vragen kunt stellen of we korte brainstorms kunnen doen. Ook is er een online community waarin je tussendoor vragen kunt stellen, met elkaar kunt sparren en ik soms inspiratie content post. Verder krijg je persoonlijke feedback van mij op je brandsheet en je Canva designs, als je dat wilt.

  Wat heb ik verder nodig om mee te kunnen doen?

  Een dosis enthousiasme, ongeveer 2-3 uur tijd per week en liefst een Canva Pro account. Dat kost €110 per jaar of €11,99 per maand en geeft je veel fijne extra opties. Je kunt hier een account aanmaken. Als je dat niet wilt kun je werken met de gratis versie of een proefabonnement proberen. 

  Kan ik in termijnen betalen?

  Ja, dat kan. Wanneer je in termijnen wilt betalen betaal je wel iets meer ivm administratiekosten. 

  Hoeveel tijd kost dit traject me?

  Dat is best wel lastig te zeggen. Hoewel ik je zoveel mogelijk probeer te ontzorgen, zijn er natuurlijk nog steeds dingen die je zelf moet doen. Zo krijg je opdrachten die specifiek passen bij de dingen waar jij tegenaan loopt en die je helpen om jouw bedrijf te bouwen. Aan de hand van deze opdrachten schrijf je vervolgens weer gemakkelijker je eigen teksten voor je website. Ik probeer je dus zoveel mogelijk in kleine stapjes te helpen en shortcuts aan te reiken, maar ga ervanuit dat je tussen onze afspraken door nog gemiddeld zo’n 3 uur per week aan de bak mag! (meer mag ook natuurlijk) ?

  Ik heb nog een vaste baan op dit moment, kunnen de calls ook ’s avonds?

  Ik probeer de afspraken zoveel mogelijk overdag te plannen. Op vrijdag werk ik niet, omdat ik dan bij mijn jongens ben.  Wanneer je nog een fulltime baan hebt, zou ik je sowieso aanraden om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om minder te gaan werken. Het opbouwen van een bedrijf naast een fulltime baan is pittig en zal wat langer duren dan de 4 maanden waar dit traject voor staat.

  Wanneer start het traject?

  Vanaf 13 april krijg je toegang tot de online omgeving. Maandag 17 april om 10.30 uur is de gezamenlijke kickoff via Zoom.

  Op welke dagen zijn de Q&A's?

  Ik ga dit bij de live kick-off in overleg met de groep plannen. De afspraken zullen in ieder geval overdag plaats vinden op maandag, woensdagochtend of donderdag. Als je er een keer niet bij kunt zijn, kan ik je altijd de opname sturen.

  Wat gebeurt er als ik nu een plekje claim?

  Als je op de knop hieronder klikt, kom je in mijn shop en kun je een kaartje kopen voor deelname. Je krijgt dan ongeveer een week van tevoren van mij een mail met alle info die je nodig hebt om te kunnen starten en de zoom-link voor onze kick-off op 13 april.

  Ik heb al een logo, is dit programma dan toch voor mij?

  Een logo is nog geen visual brand identity én als je niet weet hoe je toffe content kunt maken, dan is het als een vlag op een modderschuit. 97% van dit programma gaat niet over een logo, dus JA, dit programma is zeker voor jou! Het gaat je helpen om een contentstrategie te creëren die haalbaar is voor jou en je online zichtbaarheid te vergroten.

  Ik ben echt een kneus in Canva. Kan ik tóch mooie ontwerpen maken?

  In het programma zit uitgebreide uitleg over hoe Canva werkt en je krijgt volop Canva tips. Bovendien reik ik je handige templates aan én help ik je met het verbeteren van je ontwerpen door middel van persoonlijke feedback op jouw designs. Dus já! Ook jij kunt mooie ontwerpen maken straks!

  Oeh, ik zie dat er een community bij zit. Moet ik daar mijn ontwerpen in delen?

  Niks moet! De community is er puur als positieve stimulans en stok achter de deur. Je kunt er meningen vragen van de rest of feedback op je brandsheet bijvoorbeeld. Je zult merken dat het enorm motiveert om toffe reacties van anderen te krijgen en soms kan een idee van een ander je enorm veel verder helpen. Maar als jij niets wilt delen, dan hoeft dat niet!

  Heb je nog andere vragen, schroom dan niet om mij even een mailtje via het contactformulier te sturen óf me een DM te sturen op Instagram