HET COMPLETE 1:1 TRAJECT VOOR ONDERNEEMSTERS DIE MAXIMAAL TOT HUN RECHT WILLEN KOMEN

 Jij snapt dat het niet alleen om jouw expertise gaat. Jij snapt dat expertise niet gelijk is aan succes. Jij snapt dat je moet opvallen om klanten aan te trekken. Jij snapt dat klanten nog steeds op gevoel beslissen. Én, je houdt er, net als ik, van dat het klopt. Dat datgene wat je zegt en doet helemaal klopt bij wat je van jezelf laat zien.  

Een ‘kloppend plaatje’, zoals ik het graag noem,  geeft niet alleen jou zelfvertrouwen, maar ook jouw bedrijf een boost. Je straalt betrouwbaarheid, professionaliteit en leiderschap uit. Jouw ‘plaatje’ doet recht aan jouw expertise. Want je bent natuurlijk super goed in wat je doet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAAT ME RADEN…

 

Toen je net startte heb je het hele idee van een professionele branding en website aan de kant geschoven met het idee: ‘Eerst maar eens wat klanten helpen’. Je greep alle kansen die je kreeg aan. Je ging gewoon aan de slag.

Maar nu heb je behoefte aan een professionelere aanpak, want:

 • Je hebt het gevoel dat iedereen in jouw branche hetzelfde aanbiedt en je daardoor niet genoeg opvalt
 • Je aanbod sluit eigenlijk niet meer aan op jouw voorwaarden en brengt je niet voldoende vervulling óf
 • Je bent veel tijd kwijt aan dingen zelf in elkaar knutselen en krijgt er geen energie van
 • Je vindt het lastig om zichtbaar te zijn, met je vakantiekiekjes en selfies
 • Wanneer je naar je Instagram kijkt, is het toch een vrij onsamenhangend zooitje
 • Je hebt geen website of durft ‘m eigenlijk niet met anderen te delen
 • Regelmatig bekruipt je een onrustig gevoel, omdat je bedrijf gewoon niet helemaal ‘klopt’, maar je niet goed weet wat je moet veranderen en hoe je dat professioneel aanpakt.

"Na een gezellige en waardevolle SPARK-day hadden we mijn positionering scherp en vertaalde Sanne dit samen met haar team door naar een branding waar ik dolgelukkig mee ben"

Marlène Stenvert – Bloemhard

"Momenteel zit ik in het Full Firestarter Traject van Sanne. en wat gaaf is dat zeg! Ik zie mijn bedrijf voor mijn ogen geprofessionaliseerd worden. Het plaatje dat ik in mijn hoofd had van een ideaal leven, wordt nu werkelijkheid!"

Ilse Spaan

"Sanne hielp mij het fundament voor mijn bedrijf te leggen, iets waar ik zelf overheen was gestapt toen ik startte. Samen creerden we een goede basis, waardoor ik vanuit rust en vertrouwen verder kan bouwen. Sanne is een waardevolle sparringspartner en helpt je echt verder!"

Loukie Alards

"Ik heb superfijn contact met Sanne en ze geeft me allerlei nieuwe inzichten over wie ik het beste kan helpen en hoe we daarvoor een super mooi aanbod kunnen neerzetten."

Patricia Hoefnagel

THE FULL FIRESTARTER

In mijn 1-op-1 Traject The Full Firestarter help ik jou in 4 maanden om het fundament van je bedrijf eens even flink door elkaar te schudden en het vuur in je aan te wakkeren. Slimmer, simpeler en origineler. Ik help jou om optimaal tot je recht te komen en zodat je professioneel en authentiek overkomt  en opvalt in jouw markt.

We gaan aan de slag met jouw voorwaarden, een waardevol aanbod waarin jij kunt shinen, jouw unieke positionering én een fangenererende klantreis!

DIT MAG JE VERWACHTEN

Jij staat centraal

Ik help je 1-op-1 gedurende 4 maanden en begeleid je echt specifiek in het inrichten van een simpel bedrijf dat past bij jouw voorwaarden. Dus geen algemene online training en geen overwhelm aan info, maar efficient en gericht aan de slag!

4 in 1 traject

Omdat ik geloof dat iedereen het beste tot z’n recht komt als ze doet waar ze goed in is, werk ik samen met een team van ondernemers met elk hun eigen expertise. Een human design expert, copywriter, fotografen en grafisch ontwerpers zitten al in het traject, maar ik breng je ook graag in contact met website bouwers.

Flexibel

Ik begrijp dat jij naast je ondernemersdroom ook de droom hebt om een super goede moeder te zijn en dat je er dus voor je kids wilt zijn als er iets met ze is. Datzelfde geldt voor mij. Ik ben daarom flexibel in het verzetten van afspraken.

HOE ZIEN DE 4 MAANDEN ERUIT? 

HUMAN DESIGN BUSINESS READING

We trappen af met een kick-off en een Human Design Business Reading van Laura, zodat we precies weten wat jouw voorwaarden zijn en wat je kwaliteiten en juist je valkuilen zijn.

"

SPARK-DAY

Op een prachtige locatie in de natuur met een heerlijke lunch, duiken we tijdens deze intensieve dag helemaal in jouw bedrijf en creeeren een nieuw super waardevol aanbod, dat perfect aansluit bij jouw voorwaarden en unieke mix.

"

CREATIEF CONCEPT
Nu is het tijd om jouw aanbod nóg meer eigen te maken. Nóg opvallender. Dat doen we met jouw eigen creatieve sausje. Samen bepalen we een thema dat we doorvertalen naar een verhaal en bijpassend beeld, dat precies bij jou past.

"

BRANDING
Wanneer we jouw creatieve concept, jouw sausje, hebben bepaald, creeren we een branding die hier naadloos op aansluit. Met een logo, kleurenpalet, lettertype en losse elementen die je kunt doorvertalen naar al je uitingen op je website, social media etc. Hieruit volgen ook templates voor je social kanalen en een ontwerp voor je homepage.

&
"

FOTOGRAFIE
Bij een nieuwe huisstijl horen ook toffe en authentieke foto’s die jou maximaal tot je recht laten komen. Ik breng je in contact met een fotograaf, help je bij de locatiekeuze, styling en geef je tips over poses en props. Ik brief de fotograaf, zodat we tot een zo mooi mogelijk resultaat komen en jij jezelf trots kunt laten zien op je website en socials!

"

COPY COACHING
Omdat ook teksten een belangrijk onderdeel zijn van je positionering, krijg je een uur copy-coaching van een professionele copywriter. Bovendien checkt zij de teksten voor je nieuwe aanbod (salespage) én krijg je een paar handige templates met tips voor magnetische teksten!

"

ZOOM COACHING
Tussendoor hebben wij regelmatig ZOOM-meetings waarin je me alles mag vragen en ik je advies geef. We optimaliseren je klantreis, ik geef je advies over versimpelingen en automatiseringen en je maakt kennis met mijn creatieve team.

HET EINDRESULTAAT

Na ongeveer 4 maanden heb je een nieuw aanbod waar je écht blij van wordt, een opvallende branding die helemaal jou uitstraalt met professionele foto’s die kwaliteit uitstralen en jouw persoonlijkheid weerspiegelen én weet je hoe je magnetiserende teksten kunt schrijven!

TESTIMONIALS

Bij toeval kwam ik Sanne tegen en ik voelde meteen dat zij mij kon helpen. Als freelancer/ZZP’er liep ik tegen bepaalde dingen aan waardoor ik me op dat moment behoorlijk overweldigd voelde. Ik werkte veel, ging voorbij aan mijn voorwaarden en wist niet precies wie mijn ideale klant was. Ook wilde ik graag professionele branding die echt bij mij paste. Niet het 13-in-een-dozijn-beeld dat je op Instagram ziet. Sanne hielp mij het fundament van mijn bedrijf te leggen, iets waar ik zelf overheen was gestapt. Stap voor stap hielp ze mij om mijn bedrijf in te richten op mijn voorwaarden door middel van vragen en oefeningen. Vervolgens begeleidde ze me in het maken van keuzes rondom mijn branding. Sanne weet hierin heel goed aan te voelen wat wel en niet bij mij past en zo kwamen we samen met de grafisch ontwerper en fotografe tot een een professionele en toch eigenzinnige branding. Echt passend bij mij. Tussen onze afspraken door kon ik haar altijd vragen om even met me te sparren over bijvoorbeeld een nieuwe opdracht.  Samen creëerden we een goede basis waardoor ik vanuit rust en vertrouwen verder kan bouwen. Haar kennis en ervaring is waardevol en als moeder weet zij precies welke uitdagingen ondernemende moeders dagelijks voor hun kiezen krijgen. Sanne is een waardevolle sparringpartner en helpt je echt verder.
Loukie

Tenderspecialist

Wat wil ik? Een van de meest logische vragen die je stelt als je begint met ondernemen. Wat vaak begint met iets algemeens, ga je steeds meer een richting op. Alleen niet altijd volledig geleid door jezelf, maar ook door invloed vanaf buitenaf. Wat doen de andere concullega’s, wat zie ik nu voorbij komen en lijkt populair? Samen met Sanne hebben we al het oude even losgelaten. Met een frisse blik gekeken naar wat wil ik? Wie ben ik? En wat past bij mij? Resultaat: een aanbod waar ik achter sta, doelgroep waar ik mij thuis bij voel en werkomstandigheden die bij mijn leven nu passen. Stiekem alles wat ik diep van binnen wel wist maar wat er niet goed uit kwam.

Uit je comfort zone getrokken worden en een spiegel voorhouden is iets wat Sanne goed kan doen voor jou. Maar wel zodanig dat het nog bij jou past. Wat zijn je kwaliteiten en wat wil je dat je klant ervaart. Wat zorgt ervoor dat jij niet de 13 in een dozijn bent maar dé persoon om naar toe te gaan voor jouw dienst of product. Concreet maken en acties aan koppelen om dat alles te verwerken in een passend aanbod voor mij en mijn klant. Verder is ze prettig in de omgang, attent en denkt ze graag met je mee. Je krijgt namelijk op onverwachtse momenten een voice berichtje omdat ze je graag verder helpt. Zonder Sanne zou ik veel langer hebben gedaan over het vinden van mijn weg en had ik nog niet alle knopen doorgehakt. Dus Sanne bedankt voor de richting en dat jij mijn stok achter de deur was!

Bianca van der Kaay

Fotografe

Toen ik een jaar geleden zelf aan de slag ging met mijn branding, kwam ik er niet goed uit. Ik wilde een branding en website die écht bij me paste. Ik twijfelde over welke stijl en welke kleuren bij mij pasten, waardoor ik niet duidelijk kon maken aan de grafisch ontwerper wat ik wilde. Via haar kwam ik bij Sanne terecht en tijdens een intake met haar legde zij al gauw de vinger op de zere plek: mijn fundament stond niet. 
Tijdens mijn SPARK-day gingen we aan de slag met mijn kernwaarden en mijn lievelings klant en na afloop besloot ik door te stromen naar The Full Firestarter. Samen namen we mijn aanbod onder de loep en met Sanne’s creatieve team ontwikkelden we een super gave branding die kwaliteit uitstraalt en écht bij me past. Ik laat mijn website nu met trots aan iedereen zien. Ik heb een prachtig fundament staan vanuit waar ik door kan bouwen aan mijn bedrijf. Dit geeft me rust en overzicht. Sanne is een ontzettend lieve en geduldige vrouw. Attent, kundig en een enorme inspiratiebron. Ik zou haar zeker aanbevelen als je klaar bent met aanmodderen en een professioneel en authentiek fundament voor je bedrijf wilt hebben staan. 
Patricia Hoefnagel

StressVrij leven coach

WAT KOST HET?

De totale investering van dit traject is €1300 per maand exclusief BTW.

Betaal je het bedrag in één keer, dan krijg je €205 korting en betaal je dus €4995,- exclusief BTW.

Nog 1 keer op een rijtje wat je hiervoor krijgt…

 • Ik loop 4 maanden* met je mee, adviseer je, coach je en deel mijn kennis met je t.w.v. €2500
 • Iedere 2 weken een zoom-call van 45 minuten.
 • Whatsapp support gedurende ons traject
 • Livedag met snacks en lunch t.w.v. €849, op een heerlijke locatie in de natuur. 
 • Human Design Business reading van een uur t.w.v. €199,-
 • Branding (Logo, huisstijl, diverse unieke Canva templates) t.w.v. €995,-
 • Feedback op jouw homepage, salespage en over mij pagina, 1-op-1 social copy coaching, Golden social copy Cheatsheet t.w.v. €795,-
 • Professionele Personal Branding Photoshoot inclusief creatief concept, styling advies, moodboard en briefings t.w.v. €795,-
 • Webdesign van homepage (exclusief website bouw – ik kan je wel in contact brengen met een goede website bouwer) t.w.v. €250
 • Salespage en Over Mij template templates voor je website + website checklist t.w.v. €299
 • Personal Branding Photoshoot Guide t.w.v. €49 om het maximale uit jouw photoshoot te halen
 • Ik breng je graag in contact met mijn creatieve netwerk

* De exacte duur van het traject bekijken we samen. Dit hangt onder meer af van beschikbaarheid van mijn creatieve team, vakanties etc.

The Full Firestarter is iets voor jou als…

Als je graag iets origineels neerzet, dat écht bij jou past en niet bang bent om af te wijken van de ‘standaard’. Je hebt net als ik een hekel aan standaard ‘muntthee foto’s’.

Je wilt iets super professioneels neerzetten, iets wat écht klopt en aanspreekt en waar je trots op kunt zijn, maar je weet niet goed hoe je dit aanpakt.

Als vervulling voor jou super belangrijk is en je niet bang bent knopen door te hakken om dit te bereiken

Je bereid bent om samen hard aan de bak te gaan om zo in 4 maanden tijd iets super tofs neer te zetten!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVER MIJ

Hi, ik ben Sanne! En als multipassionate heb ik al veel verschillende dromen gerealiseerd in mijn leven.

Van het wonen op een woonboot, tot het produceren van mijn eigen sieradenlijn op Bali; Ik sta er bij vrienden en familie om bekend, dat nieuwe ideeën bij mij nooit lang slechts ideeën blijven. Mijn webshop heb ik met heel beperkt budget in een paar weken zelf opgebouwd en draaide al meteen goed. Ook mijn Image Consultancy bedrijf stond binnen no time en als freelance projectmanager in de event branche heb ik eigenlijk altijd wel werk gehad.

Toch liep het lang niet altijd geweldig. Ik heb ook zeker gemerkt wat niet werkt en niet ieder idee wat ik uitvoerde bleek helemaal mijn ding. Toen ik moeder werd, had ik behoefte aan een duurzaam en simpel bedrijf waarin ik mijn potentie kon benutten. Met behulp van verschillende business coaches zette ik snel grote stappen. Veel sneller dan me alleen gelukt zou zijn. Ook Human Design bracht me enorme eye-openers die me verder hielpen.

Wat ik zeker weet is dat het opzetten van nieuwe initiatieven en bedrijven hetgene is waar ik écht heel blij van wordt. Het creatieve en commerciële proces vind ik geweldig en ook het ondernemerschap zelf heb ik inmiddels aardig in de vingers. Ik vind het heerlijk om mijn eigen koers te varen, mijn creativiteit te kunnen gebruiken, mijn eigen dagen in te delen en mijn eigen verkopen te realiseren.

In 2021 besloot ik daarom MIJN nieuwste droom te verwezenlijken en andere ondernemers te gaan helpen om een bedrijf op te zetten op hun voorwaarden mét een bijpassend kloppend plaatje. Ik gun namelijk jou ook het trotse gevoel, de vrijheid en de voldoening van het hebben van je eigen bedrijf, zonder dat je het gevoel hebt dat je je gezin tekort doet!

 

TEAM VAN CREATIEF EXPERTS

Wanneer je kiest voor The Full Firestarter, krijg je niet alleen mijn hulp, maar ook de expertise van mijn creatieve team! Op basis van alle info uit onze sessies, gaan zij voor je aan de slag om een jaloersmakende huisstijl te ontwerpen en helpen ze je om magnetische teksten te schrijven! Daarnaast werk ik met diverse branding fotografen door het hele land.

Wil je vervolgens een website laten bouwen? Ik breng je graag in contact met professionals! Scheelt jou weer een tsunami aan reacties in een Facebookgroep 😉

Laura van der Velden

Laura van der Velden
Human Design Business Coach

Laura is Human Design Business Coach en geeft jou in een 1-op-1 Business Reading handvatten om je bedrijf nòg beter aan te passen op jouw voorwaarden en persoonlijkheid.

Anouscka Kriek

Anouschka Kriek
Grafisch Vormgever

Anouschka maakt een prachtig plaatje van jouw eigen brand. Ze ontwerpt een huisstijl die JOU uitstraalt en past bij je doelgroep.

Maaike van de Graaf - Copywriter

Maaike van de Graaf
Copywriter

Maaike helpt je aan een killer-klantbelofte en coacht je op het schrijven van magnetische website teksten.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik ben nog niet echt begonnen met mijn bedrijf. Is dit traject dan voor mij?

Als je echt nog geen idee hebt wat je wilt, dan is dit niet het juiste traject voor jou. Heb je al wel een duidelijk idee wat je wilt gaan doen en heb je het vertrouwen om hierin te investeren, dan ben je zeker welkom!

Wat is er inbegrepen in mijn huisstijl?

Logo, sublogo, favicon, kleurenpalet, lettertypes, ontwerp voor factuur/offerte, visitekaartje ontwerp, brandingguide.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Wanneer je in termijnen wilt betalen betaal je wel iets meer ivm administratiekosten. 

Hoeveel tijd kost dit traject me?

Dat is best wel lastig te zeggen. Hoewel ik je zoveel mogelijk probeer te ontzorgen, zijn er natuurlijk nog steeds dingen die je zelf moet doen. Zo krijg je opdrachten die specifiek passen bij de dingen waar jij tegenaan loopt en die je helpen om jouw bedrijf te bouwen. Aan de hand van deze opdrachten schrijf je vervolgens weer gemakkelijker je eigen teksten voor je website. Ik probeer je dus zoveel mogelijk in kleine stapjes te helpen en shortcuts aan te reiken, maar ga ervanuit dat je tussen onze afspraken door nog gemiddeld zo’n 2 uur per week aan de bak mag! (meer mag ook natuurlijk) ?

Ik heb nog een vaste baan op dit moment, kunnen de calls ook ’s avonds?

Ik probeer de afspraken zoveel mogelijk overdag te plannen. Op vrijdag werk ik niet, omdat ik dan bij mijn jongens ben.  Wanneer je nog een fulltime baan hebt, zou ik je sowieso aanraden om te onderzoeken of er mogelijkheden zijn om minder te gaan werken. Het opbouwen van een bedrijf naast een fulltime baan is pittig en zal wat langer duren dan de 4 maanden waar dit traject voor staat.

Wanneer start het traject?

Dit bepalen we in overleg. Momenteel stromen er doorlopend klanten in. Wanneer ik vol zit, kun je op de wachtlijst en krijg je van mij bericht wanneer er weer plek is. Wanneer ik een vakantie gepland heb, geef ik dat aan wanneer we gaan inplannen, zodat je hiervan op de hoogte bent. Wanneer jij zelf een vakantie gepland hebt, kunnen we daar ook rekening mee houden.

Op welke dagen zijn de afspraken?

Dat hangt er een beetje vanaf wanneer ik nog plek heb, maar ik plan coachingsgesprekken op woensdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Het liefst plan ik onze afspraken op een vast moment in, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.