HET KLOPT GEWOON NOG NIET…

Je gaat aan de slag met je branding, maar je weet niet goed hoe je het nét even dat originele sausje kunt geven, waardoor je opvalt of je bent bezig met het creëren van een aanbod waar je zelf megablij van wordt, maar het is ‘t gewoon nog niet niet helemaal

Jij kent vast ook dat gevoel dat het gewoon nog niet helemaal klopt. En we weten allebei hoe frustrerend dat kan zijn. Het houdt je steeds maar bezig, je hoofd zit er vol mee, maar je komt maar niet uit diezelfde loop waar je steeds in belandt als je een oplossing probeert te bedenken.

Je hebt er al wel over gepraat met vrienden en familie, maar eigenlijk snappen zij helemaal niet zo goed waar je nou precies mee bezig bent. Ze bedoelen het goed, maar er komen geen waardevolle ideeën uit. 

Hoe fijn zou het zijn om gewoon even een uur tot anderhalf uur met iemand te sparren die met een frisse blik naar jouw business kijkt? Iemand die creatieve tools in haar achterzak heeft en een creatieve visie?

 

IGNITE SESSIE

Tijdens een Ignite sessie maak ik 1,5 uur voor je vrij om samen met jou te sparren over datgene waar je tegenaan loopt. Of het nou een creatief concept is voor je photoshoot, nét even die authentieke touch aan jouw nu nog 13-in-een-dozijn aanbod óf een idee waarmee je jouw live event naar een next level tilt… Het kan allemaal!

Ik zet mijn creatieve brein en help je aan nieuwe invalshoeken en inzichten, zodat jij uit die loop in je hooft komt en weer verder kunt!

 

HOE WERKT HET?

STAP 1: PLAN EEN AFSPRAAK

Via onderstaande link plan je direct en heel gemakkelijk een moment in met mij waarop jouw ignite sessie plaats gaat vinden. Je krijgt een bevestigingsmail met daarin 2 belangrijke verzoeken. 

STAP 2: INTAKE FORMULIER

Nadat je je afspraak hebt ingepland, krijg je van mij een bevestigingsmail met de link naar het intakeformulier. Hier stel ik je een aantal vragen over jou en je bedrijf, zodat ik vast een beetje op jou kan intunen. Ik ga dan ook vast aan de slag met het creëren van een visueel beeld dat ik voor je zie!

STAP 3: IGNITE SESSIE

De sessie vindt plaats via Zoom. In de bevestigingsmail staat ook de link naar onze Zoom call. 
We maken het onszelf gemakkelijk en gaan lekker aan de slag met sparren en brainstormen. Ik zet mijn creatieve tools in en aan het eind van de call heb jij jeukende handjes om met de nieuwe ideeen aan de slag te gaan. Uiteraard presenteer ik tijdens de call ook mijn visie op jouw kloppende plaatje!  Geen nieuwe ideeen opgedaan? Dan krijg je je geld terug.

"Sanne stelde scherpe vragen en ze vroeg door, waardoor ik zelf bij het antwoord kwam. Daarnaast ging ik naar huis met een paar hele praktische tips waar ik direct mee aan de slag kon. Ik heb weer volop inspiratie en leuke ideeën ."

Frederike – Buitencoach

"Ik bevond me op een punt waar ik voor mijn gevoel niet verder kwam. Sanne gaf mij inzichten en ideeën om mee verder te gaan. Precies wat ik nodig had!"

Chenise

"Ik heb superfijn contact met Sanne en ze geeft me allerlei nieuwe inzichten over wie ik het beste kan helpen en hoe we daarvoor een super mooi aanbod kunnen neerzetten."

Patricia Hoefnagel

WAT KOST HET?

De Ignite sessie kost €175 ex BTW.

Je krijgt dan:

  • Een Zoom-call van 1,5 uur
  • Een op maat gemaakt moodboard met mijn visie op hoe ik een visueel kloppend plaatje voor jouw bedrijf voor me zie 
  • Een bak aan nieuwe ideeën

Is je vuurtje niet aangewakkerd? Dan krijg je je geld terug.

Een ignite sessie is voor jou als…

Ondernemer bent en behoefte hebt aan nieuwe ideeën, maar zelf steeds vast loopt.

Als je wilt dat jouw bedrijf voelt als een kloppend plaatje met een origineel aanbod dat jou vervulling geeft én een bijpassend visueel plaatje.

Als je echt wilt dat jouw expertise maximaal tot z’n recht komt.

Als je eigenlijk het liefste gewoon eens even zou willen sparren met een creatieve ondernemer ipv vrienden en familie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVER MIJ

Hi, ik ben Sanne! En als multipassionate heb ik al veel verschillende dromen gerealiseerd in mijn leven.

Van het wonen op een woonboot, tot het produceren van mijn eigen sieradenlijn op Bali; Ik sta er bij vrienden en familie om bekend, dat nieuwe ideeën bij mij nooit lang slechts ideeën blijven. Mijn webshop heb ik met heel beperkt budget in een paar weken zelf opgebouwd en draaide al meteen goed. Ook mijn Image Consultancy bedrijf stond binnen no time en als freelance projectmanager in de event branche heb ik eigenlijk altijd wel werk gehad.

Toch liep het lang niet altijd geweldig. Ik heb ook zeker gemerkt wat niet werkt en niet ieder idee wat ik uitvoerde bleek helemaal mijn ding. Toen ik moeder werd, had ik behoefte aan een duurzaam en simpel bedrijf waarin ik mijn potentie kon benutten. Met behulp van verschillende business coaches zette ik snel grote stappen. Veel sneller dan me alleen gelukt zou zijn. Ook Human Design bracht me enorme eye-openers die me verder hielpen.

Wat ik zeker weet is dat het opzetten van nieuwe initiatieven en bedrijven hetgene is waar ik écht heel blij van wordt. Het creatieve en commerciële proces vind ik geweldig en ook het ondernemerschap zelf heb ik inmiddels aardig in de vingers. Ik vind het heerlijk om mijn eigen koers te varen, mijn creativiteit te kunnen gebruiken, mijn eigen dagen in te delen en mijn eigen verkopen te realiseren.

In 2021 besloot ik daarom MIJN nieuwste droom te verwezenlijken en andere ondernemers te gaan helpen om een bedrijf op te zetten op hun voorwaarden mét een bijpassend kloppend plaatje. Ik gun namelijk jou ook het trotse gevoel, de vrijheid en de voldoening van het hebben van je eigen bedrijf, zonder dat je het gevoel hebt dat je je gezin tekort doet!