OXYGEN RETREAT

  28-30 oktober 2022 Venhuizen

Langzaam doe je je ogen open en je hoort…. niks.
Geen snurkende partner ; ), geen kids die uit bed willen, geen alarm. Alleen wat vogeltjes.

Wow, je hebt je lang niet zó uitgerust gevoeld. Het heerlijke bed voor jou alleen, heeft je goed gedaan. Na een wijntje bij de haard met een paar superleuke gelijkgestemde onderneemsters en fijne yoga nidra sessie in bed, ben je gisterenavond als een blok in slaap gevallen. Je glimlacht wanneer je naar de klok op je telefoon kijkt. 

Heerlijk uitgeslapen en uitgebreid gedoucht, schuif je aan bij de paar andere vrouwen die ook al wakker zijn, aan de grote ontbijttafel in de serre. Starend naar het prachtige uitzicht geniet je van het verse fruit, je kop thee en een croissantje. Lang geleden dat je zo kon aanschuiven! 

Je voelt je rustig en ontspannen en bedenkt wat je vandaag het liefste zou willen doen. Even met een andere ondernemer sparren over dat plan dat al zo lang in je hoofd zit, tijdens een wandelingetje? Een creatieve brainstorm in één van de woonkamers? Lekker in je eentje journallen bij de haard met een fijn muziekje op? In ieder geval straks nog even lekker de sauna in! 

Dit zou zomaar jouw zaterdagochtend kunnen zijn, wanneer je mee gaat op het Oxygen Retreat! 

SNAK JIJ NAAR RUIMTE?

Als ondernemer loopt je hoofd vaak over, zeker als je ook nog een gezin hebt. Ik weet wat het is, want ik ben zelf ook zo’n ondernemer. Ontspannen is dan geen optie maar noodzaak en toch gunnen we het onszelf vaak niet. Vuur heeft zuurstof nodig om te kunnen vlammen. Sterker nog, zonder vuurstof dooft het vuur.  Jouw vuurtje ook.  Dus wanneer gun jij jezelf wat zuurstof?

Mijn Oxygen Retreat is er om jouw vuurtje weer aan te wakkeren. Vanuit ontspanning en even helemaal niets moeten. Doen waar jij behoefte aan hebt en sparren met andere ondernemers, omdat je samen verder komt. In een super luxe omgeving, waar je verder nergens aan hoeft te denken.

LUXE WELNESS VILLA

Middenin de polder bij Enkhuizen, tussen de bomen ligt deze prachtige gloednieuwe Wellness Villa. Met voor iedereen een eigen kamer met een heerlijk 2-persoonsbed, meerdere huiskamers om je terug te kunnen trekken of juist te connecten met de andere ondernemers én een wellness met sauna, stoombad en jacuzzi. In de prachtige glazen serre met openhaard kunnen we heerlijk genieten van het eten dat de kok voor ons bereid én eindeloos borrelen en kletsen, als je daar zin in hebt.

WAT IS INCLUSIEF?

100 euro korting!
Vind je het leuk om zelf een bijdrage te leveren aan het weekend in de vorm van een  workshop of korte consults voor (een deel van) de aanwezige onderneemsters, dan krijg je €100 ex BTW korting op jouw kaartje én een vermelding op de website en in mijn socials.  

50 euro korting!
Boekt een andere onderneemster via jou, dan krijgen jullie beiden €50 ex BTW korting op je kaartje!

Deze kortingen zijn niet geldig in combinatie met elkaar.

EEN OPTIONEEL PROGRAMMA

Mijn doel met dit retreat is vooral om je ruimte te geven en daar past geen vol programma bij! Wel doe ik mijn best om een gevarieerde groep ondernemers bij elkaar te krijgen, zodat ieder haar eigen expertise mee brengt en dus ook kan inzetten tijdens het weekend voor de andere deelnemers. Ook zorg ik voor een leuke, creatieve activiteit. Omdat ik weet hoe inspirerend het kan zijn om iets met je handen te maken.

Je wordt op vrijdagavond 28 oktober verwacht tussen 17.00 en 18.00 uur en zondag 30 oktober na de lunch (rond 15.00 uur) vertrekt iedereen weer ontspannen en vol nieuwe inspiratie richting huis.

Sanne Verra

WIE BEN IK?

Ik ben Sanne, een echte Human Design Manifestor (als je nog niet bekend bent met Human Design, Google het dan zeker event!). Ik ben gek op nieuwe dingen bedenken en initieren en heb dan ook al veel verschillende rollen gehad in mijn leven. Webshopeigenaar, sieradenontwerper, marketing coordinator, freelance eventmanager, image consultant, creatief denken facilitator, ondernemer en nu ook moeder van 2 jongens, om maar wat voorbeelden te noemen.

Als branding en strategy coach help ik nu andere onderneemsters aan een stevig fundament voor hun bedrijf inclusief een kloppend plaatje, zodat ze beter tot hun recht komen zowel in hun business als privé.

Als ondernemer met een gezin, weet ik hoe lastig het soms kan zijn om momenten voor jezelf te vinden. Je hoofd zit altijd vol met to do’s, waardoor het vaak lastig is om tot nieuwe ideeen te komen. Bovendien vind ik het sparren met andere onderneemsters altijd zo waardevol, zeker als die ook mijn rol als moeder herkennen.

En precies daarom kwam ik op het idee om dit retreat te organiseren. Zonder vol programma, want ik wil juist ruimte voor JOU creeren. Voor jouw behoeftes en jouw ideeen.

En natuurlijk gun ik zowel jou als mezelf een fijne luxe omgeving met een privé kok, waarin je heerlijk verzorgd wordt, met mijn personal favorites: een sauna en een open haard.

Kan niet wachten om daar straks met 9 andere ondernemers te sparren en je verder te helpen! Zie ik je daar?

 

 

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, schroom dan niet om me even een mailtje te sturen op info@sanneverra.nl
Hoeveel is de aanbetaling?
Ik vraag je om 400 euro ex BTW aan te betalen
Wanneer moet ik de rest betalen?
Voor het tweede deel van de betaling ontvang je in September de factuur. Ik vraag je dan om de betaling voor 1 oktober te voldoen.
Wat als ik uiteindelijk toch onverhoopt niet mee kan?
Wanneer je uiterlijk een maand van tevoren (dus voor 28 september) annuleert, hoef je de tweede factuur niet te voldoen. Helaas krijg je je aanbetaling niet meer terug in verband met de externe kosten die ik moet maken.
Wanneer ontvang ik meer infomatie?
Ongeveer 2 weken voor vertrek ontvang je een mail met de laatste details en een overzichtje van de ondernemers die mee gaan. Jeej! 
Hoe ziet het precieze programma eruit?
Dat is er nog niet! 🙂 Buiten dat ik geen vol programma wil, vind ik het leuk om jou als ondernemer de kans te geven om iets van jouw expertise aan de andere deelnemers te laten zien, als daar behoefte aan is. Het enige wat ik op dit moment nog graag wil regelen is een creatieve activiteit. Niet zo creatief aangelegd? Don’t worry, het wordt niks ingewikkelds. Vooral iets om lekker even uit je hoofd en in je lijf te komen! Wel zo gezellig om dat gezamenlijk te doen! Ook zal de wellness een gedeelte van de tijd geopend zijn en zijn er verschillende woonkamers waar je je terug kunt trekken of juist kunt sparren met de andere ondernemers.